Vacature senior communicatie adviseur

Even voorstellen…

Fiom is het expertisecentrum op het gebied van ongewenste zwangerschap, afstand & adoptie en verwantschapsvragen. We bieden informatie en hulp bij ongewenste zwangerschap, nazorg op het gebied van adoptie en begeleiden mensen bij hun zoektocht naar biologische familie in binnen- en buitenland. Daarnaast beheren we de KID-DNA Databank die een match tussen een donorkind en een anonieme donor mogelijk maakt. Dit alles doen we met ongeveer 70 gedreven medewerkers vanuit onze kantoren in ’s-Hertogenbosch en Houten.

 

Deze vacature is gesloten

 

Ter versterking van het communicatieteam zijn wij op zoek naar een: 

SENIOR COMMUNICATIE ADVISEUR
32 uur per week 

 

Wat houdt de functie in?

Je bent verantwoordelijk voor het vergroten van de zichtbaarheid en vindbaarheid van Fiom. Je initieert projecten die bijdragen aan het behalen van onze doelstellingen. Je schrijft effectieve communicatieplannen die je, vaak samen met collega’s van andere afdelingen, uitvoert. 

Zo ben je als projectleider verantwoordelijk voor de oplevering van een nieuwe corporate website en werk je in een projectteam aan het behalen van de gestelde doelen binnen dit project. 

Interne communicatie is jouw ding. Jij weet hoe je interne verbinding kunt vergroten. Je stroomt over van de ideeën en zoekt de samenwerking met HR om je ideeën tot uitvoering te brengen.

Je bent proactief en ziet kansen. Zie jij in de media een relevant bericht voorbij komen waar we op móeten inhaken? Dan roep je een aantal collega’s bij elkaar om de strekking van het bericht te bespreken en diezelfde dag nog staat het online. 

Jij kent de ins en outs van emailmarketing. Jij weet wat we moeten doen om via dit kanaal ons bereik binnen no time te verdubbelen. Je maakt anderen enthousiast voor je plan.

Wat voor collega zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een proactieve en energieke allround marketing/communicatieprofessional die houdt van plannen maken én uitvoeren en flexibel genoeg is om hier van af te wijken als de situatie daar om vraagt. Je staat stevig in je schoenen en beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht. 

 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van Marketing of Communicatie.
 • Je hebt ruime ervaring binnen het vakgebied.
 • Je hebt succesvolle communicatieplannen ontwikkeld en uitgevoerd en hiermee aantoonbare resultaten behaald.
 • Je hebt eerder in projectteams samengewerkt en bent bekend met Agile werken.

Wat bieden we?

 • Werk dat er toe doet. In deze functie kun je echt een verschil maken.
 • Een organisatie met ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Niet voor niets is ondernemerschap, naast flexibiliteit en resultaatgerichtheid, één van onze organisatie competenties.
 • Werken met een gezellige club collega’s in een prachtig kantoor in hartje ’s-Hertogenbosch, op loopafstand van het centraal station òf op ons kantoor in Houten.
 • Salaris conform de CAO Sociaal Werk, schaal 9 €2.884,- t/m €4.252 ,-.
 • Het betreft een aanstelling van 12 maanden, met een mogelijkheid tot verlenging. 
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en een vakantietoeslag van 8%.
 • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling middels een persoonlijk loopbaanbudget.
 • Een mooie club van ongeveer 70 collega’s die zich dagelijks inzetten voor het zelfbeschikkingsrecht van ongewenst zwangere vrouwen en het recht van een kind om te weten waar hij vandaan komt en om op te groeien met behoud van eigen identiteit.

Solliciteren 

Heb je vragen over de functie dan kun je bellen met Carola van Eeden, HR Manager tel: 06-82537308. 

Sollicitaties voorzien van motivatie en cv kun je per e-mail sturen naar vacatures@fiom.nl. De sluitingsdatum is zondag 30 mei 2021. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 3 juni 2021. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.