Vacature HR professional

Even voorstellen…

Fiom is het expertisecentrum op het gebied van ongewenste zwangerschap, afstand & adoptie en verwantschapsvragen. We bieden informatie en hulp bij ongewenste zwangerschap, nazorg op het gebied van adoptie en begeleiden mensen bij hun zoektocht naar biologische familie in binnen- en buitenland. Daarnaast beheren we de KID-DNA Databank die een match tussen een donorkind en een anonieme donor mogelijk maakt. Dit alles doen we met ongeveer 80 gedreven medewerkers die zich dagelijks inzetten voor het zelfbeschikkingsrecht van ongewenst zwangere vrouwen en het recht van een kind om te weten waar hij vandaan komt en om op te groeien met behoud van eigen identiteit vanuit onder andere onze kantoren in ’s-Hertogenbosch en Houten. 

Voor onze HR-afdeling zijn wij op zoek naar een:

HR professional

32 uur per week voor de duur van 1 jaar

Wat houdt de functie in?

Je bent verantwoordelijk voor uitvoering van het personeelsbeleid binnen Fiom en het soepel laten verlopen van administratieve HR processen. Je draagt bij aan de zichtbaarheid van HR binnen Fiom. Je ondersteunt bij beleidsonderwerpen en projecten die bijdragen aan het behalen van onze doelstellingen. Je hebt regelmatig overleg op alle niveaus en adviseert het management over het te voeren HR beleid.

Je bent actief betrokken bij wervingstrajecten en hebt ideeën over een goed onboardingstraject. Je begeleidt verzuimtrajecten en stemt regelmatig af met het management, de arbodienst, de verzekeraar en het UWV. 

Wat voor collega zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een proactieve en energieke HR professional. Je bent proactief, toegankelijk, integer en vernieuwend. Je werkt probleemoplossend en voert het goede gesprek.

  • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van Personeel en Arbeid, MER of bedrijfskunde.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen het HR vakgebied en bent goed op de hoogte van wet- en regelgeving. Je bent toe aan een tweede stap in je loopbaan.
  • Je hebt goede kennis van geautomatiseerde systemen, dataverwerking en het opstellen van rapportages.
  • Je bent pragmatisch ingesteld en je wilt je graag verder ontwikkelen naar een meer strategisch gerichte HR functie.

Wat bieden we?

  • Werk dat er toe doet. In deze functie kun je echt een verschil maken.
  • Een organisatie met ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Niet voor niets is ondernemerschap, naast flexibiliteit en resultaatgerichtheid, één van onze organisatie competenties.
  • Salaris conform de CAO Sociaal Werk, schaal 8 € 2.712,- t/m € 3.864,-.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en een vakantietoeslag van 8%. 
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling middels een persoonlijk loopbaanbudget.
  • Een contract van 12 maanden.

Solliciteren 

Heb je vragen over de functie dan kun je bellen met Carola van Eeden, Senior HR adviseur, tel: 06-82537308. 

Sollicitaties voorzien van motivatie en cv kun je per e-mail sturen naar vacatures@fiom.nl. De sluitingsdatum is maandag 21 juni 2021.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.