Vacatures Senior Specialist Hulpverlening en Webredacteur

fiom-den-bosch-kantoor
05/10/2018 -
Categorie: Over Fiom

Update: deze vacatures zijn inmiddels vervuld. Fiom is op zoek naar 2 nieuwe collega's. Interesse in één van de vacatures? Solliciteer dan direct! 

Senior Specialist Hulpverlening

Vanwege ziektevervanging zijn wij per direct op zoek naar een Senior Specialist Hulpverlening voor 24 uur per week. 

Je verleent hulp aan clienten met dilemma’s, problemen en (crisis)vragen. Je voert gesprekken, biedt een luisterend oor en praktische hulp. Je ondersteunt mensen bij het maken van beslissingen en helpt bij de verwerking ervan. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega hulpverleners en beleidsmedewerkers in het team. Je werkt in de teams ongewenste zwangerschap en afstammingsvragen.

Webredacteur

De communicatieafdeling is dé schakel tussen het ‘binnenhalen’ van de informatie en het vertalen van de interne kennis naar heldere en leesbare content. Voor versterking op deze afdeling zijn wij op zoek naar een webredacteur voor 16 uur per week. 

Binnen het team Marketing en Communicatie ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de zichtbaarheid van Fiom via de redactie van de Fiom-websites en social media. Je zorgt voor inhoudelijk sterke en makkelijk toegankelijke content (tekst, video, fotografie, etc.) die hoog scoort in zoekmachines en veel gedeeld wordt. Je schrijft (inhoudelijke) stukken en toetst deze bij de inhoudelijk deskundigen. 

Naast de online communicatie, zet je je in voor redactionele taken en mailings. Je bent daarbij in staat om web, social media en gedrukte media op een effectieve en op elkaar afgestemde manier in te zetten. Je weet wanneer nieuws snelheid vraagt, wanneer doorvragen en analyseren gewenst is, en welk kanaal je op welk moment moet inzetten. 

Update: deze vacatures zijn inmiddels vervuld.