Tv-programma Reunited zoekt geadopteerden

25/10/2013 -
Categorie: Geadopteerd

Voor een nieuw, integer tv-programma is Masmedia op zoek naar geadopteerden die hun biologische familie in het buitenland willen ontmoeten. Masmedia zorgt voor een gedegen begeleiding en is niet uit op sensatie-televisie. Wanneer inderdaad een ontmoeting in het buitenland plaatsvindt, betaalt Masmedia voor jouw vervoer en verblijf in het buitenland.

Heb jij je familie gevonden, wil je hen gaan ontmoeten en vinden jij en je familie het geen probleem als deze ontmoeting gefilmd wordt? Neem dan contact op met Masmedia.

Heb jij nog niet gezocht, maar zou je het leuk vinden om mee te werken met dit programma? Dan probeert Masmedia in samenwerking met Fiom/ISS jouw biologische familie op te sporen en een ontmoeting te bewerkstelligen in het buitenland.

Dus…. ben jij geadopteerd uit een ander land, wil je heel graag jouw biologische familie ontmoeten en willen jullie meewerken aan Reunited, bel dan 035-5288865 en vraag naar de redactie van het tv-programma Reunited of mail naar: reunited@masmedia.tv.