Open adoptiestellingsdag

Trainingsinstituut NTI NLP, open adoptiestellingsdag. Fiom Nieuws.
03/02/2015 -

Op 9 mei organiseert trainingsinstituut NTI NLP in Limmen een open adoptiestellingsdag voor (volwassen) geadopteerden, adoptieouders en iedereen die interesse heeft.

Ieder mens is onderdeel van een groter geheel, namelijk zijn familie. Onze familielijn en -geschiedenis hebben invloed op wie je bent en hoe je functioneert. Problemen, zowel privé als op het werk, blijken vaak met dit familiesysteem te maken te hebben. Misschien herken je het: je hebt al van alles geprobeerd, maar niets helpt. Systemisch werken geeft inzicht in hoe je verbonden bent met je familie, hoe vrij je bent van je geschiedenis en in hoeverre je in staat bent om je eigen weg te gaan. Wanneer je namelijk niet ‘op je eigen plek staat’ is het vaak een klus om je leven ten volle te kunnen leiden.

Adoptie
Bij adoptie groei je op zonder je biologische ouders, dit is iets wat grote invloed heeft op jouw leven. Vaak leiden geadopteerden een soort dubbelleven. Zij zijn met hun lichaam hier, maar met hun hart en ziel elders. De ziel is verbonden aan het systeem van herkomst. Door jouw plek weer in te nemen en je weer te verbinden met jouw systeem van herkomst krijg je de mogelijkheid vrijuit te leven in het hier en nu.