Intervisie groep voor geadopteerden

13/09/2013 -

Binnenkort zal een intervisie groep voor geadopteerden starten. De bijeenkomsten vinden plaats zonder professionele hulpverlening. Waarschijnlijk zullen de gesprekken wel onder begeleiding van een professionele gespreksvoerder plaatsvinden.

Doel van de intervisiegroep is periodiek met een aantal gelijkgestemden thema's behandelen die verband houden met adoptie.

De groep is bestemd voor interlandelijk geadopteerden tussen de 25 en 45 jaar oud, die over een hoge mate van zelfreflectie beschikken.
Vanwege het feit dat er geen professionele hulpverlener aanwezig zal zijn, worden de volgende criteria gesteld: Je moet hoog opgeleid zijn en/of professionele ervaring met intervisie en zelfreflectie hebben.

De bijeenkomsten zullen plaats vinden in Utrecht, Rotterdam, Den haag of Amsterdam. Dit hangt af van de deelnemers. De kosten die hier aan verbonden zijn, zijn alleen de huur van locatiekosten.

Voor meer informatie kun je terecht bij Titia Leliefeld-Berfelo, telefonisch via 06-52546780 of via e-mail: titiaberfelo@hotmail.com.