Donorkinderen gezocht voor wetenschappelijk onderzoek

De Universiteit van Amsterdam en Fiom zoeken donorkinderen die willen deelnemen aan een wetenschappelijk onderzoek naar de ervaringen met het contact tussen donorkinderen en donoren.

Het doel van het wetenschappelijk onderzoek is om de begeleiding van donorkinderen beter af te kunnen stemmen op hun wensen en behoeften, zodat zij in de toekomst beter ondersteund en geïnformeerd kunnen worden.

Deelname aan het onderzoek bestaat uit een interview van ongeveer 1,5 uur. Het interview wordt afgenomen op een door jou gewenste locatie, bijvoorbeeld bij de Universiteit van Amsterdam, Fiom of bij je thuis. Er wordt vertrouwelijk met persoonlijke gegevens omgegaan en deelname aan het onderzoek is anoniem.

Heb jij de donor ontmoet en ben je 16 jaar of ouder? En heb je interesse om aan het onderzoek deel te nemen? Mail dan naar Anne Schrijvers (a.m.schrijvers@uva.nl), onderzoeker bij de Universiteit van Amsterdam. Wij willen je vriendelijk verzoeken om de volgende gegevens in deze e-mail te vermelden: naam, telefoonnummer, e-mailadres en woonplaats.

Heb je nog vragen? Dan kun je ook altijd eerst even telefonisch contact opnemen met Anne Schrijvers via telefoonnummer: 06 - 554 028 43.