Nieuws

 1. 25-03-2015
  - Categorie:

  Buddytraject training

  United Adoptees International (UAI) organiseert een training die hoort bij het UAI buddytraject. Het buddytraject is een soort maatjeswerk waarbij geadopteerden elkaar kunnen steunen in de weg die zij gaan. Deze training zal plaatsvinden op...

  Lees meer »
 2. 25-03-2015
  - Categorie:

  KRO-NCRV zoekt vondelingen

  KRO-NCRV wil voor het nieuwe programma 'Gevonden' graag in contact komen met mensen die ooit als baby te vondeling zijn gelegd.

  Lees meer »
 3. 23-03-2015
  - Categorie:

  Aandacht voor KID-DNA databank

  De KID-DNA databank van Fiom is de afgelopen dagen verschillende keren in het nieuws geweest. Fiom-collega Hans van Hooff spreekt in de uitzending van 'Hallo Nederland' van 20 maart over het succes van de databank.

  Ook Hart van Nederland...

  Lees meer »
 4. 12-03-2015
  - Categorie:

  Lotgenotencontact voor mensen met een abortuservaring

  Fara, luister- en informatiepunt rond zwangerschapskeuzes, start op vrijdag 24 april om 19:00u een nieuwe groep in Leuven voor vrouwen en mannen die na een abortus graag willen praten met mensen die het zelfde hebben meegemaakt.

  Lees meer »
 5. 11-03-2015

  Lotgenotencontact zwangerschapsafbreking om medische redenen

  Op zondagnamiddag 26 april van 14:00u tot 17:00u organiseren Fara en Cozapo voor het eerst een ontmoetingsmoment voor ouders die kozen voor een zwangerschapsafbreking om medische redenen.

  Lees meer »
 6. Baby 02-03-2015
  - Categorie:

  Meisje te vondeling gelegd in Breda

  De vondst van een babymeisje in de Christiaan Huygensstraat in Breda schokt uiteraard iedereen. Gelukkig is ze nog in leven en is ze naar het ziekenhuis gebracht. Het moet voorkomen zien te worden dat baby's te vondeling gelegd worden. Het is...

  Lees meer »
 7. vrouw met iPad 28-02-2015

  Fiom opent vondelingenregister

  Fiom opent per februari 2015 een vondelingenregister. In dit register kunnen ouders die hun kind ooit te vondeling hebben gelegd alsook mensen die ooit te vondeling zijn gelegd, zich registreren. Hiermee komt er een mogelijkheid voor vondelingen...

  Lees meer »
 8. Beleid draagmoeders voorlopig niet aangepast. Fiom Nieuws 06-02-2015
  - Categorie:

  Beleid draagmoeders voorlopig niet aangepast

  Het beleid rond draagmoeders wordt voorlopig niet aangepast, zegt staatssecretaris Teeven in een algemeen overleg van de Tweede Kamercommissie Veiligheid en Justitie over draagmoederschap. Maar hij wil misstanden wel aanpakken.

  Lees meer »
 9. Adoptiegerelateerde opstellingen. Fiom Nieuws. 03-02-2015
  - Categorie:

  Adoptiegerelateerde opstellingen

  Adoptiecoach Hilbrand Westra organiseert weer een dag adoptiegerelateerde opstellingen, waar deze keer ook betrokkenen uit de pleegzorg en hun partners welkom zijn.

  Meer informatie over het fenomeen en wat het is vind je hier.

  ...

  Lees meer »
 10. Trainingsinstituut NTI NLP, open adoptiestellingsdag. Fiom Nieuws. 03-02-2015
  - Categorie:

  Open adoptiestellingsdag

  Op 9 mei organiseert trainingsinstituut NTI NLP in Limmen een open adoptiestellingsdag voor (volwassen) geadopteerden, adoptieouders en iedereen die interesse heeft.

  Lees meer »

Pagina's

Pagina's op dit niveau:

Suggesties?
Hoe kan deze site beter?