Deelnameformulier Scriptieprijs

Via dit formulier kun je deelnemen aan de Fiom Scriptieprijs. In het reglement van de Fiom Scriptieprijs vind je meer informatie over deelname. Bij vragen kun je contact opnemen met de onderzoekers van Fiom via scriptieprijs@fiom.nl.

Waarvoor geef je toestemming?

Vul je dit formulier in? Dan geef je toestemming aan de onderzoekers van Fiom om contact met je op te nemen over jouw deelname. Na het invullen van dit formulier ontvang je per mail een bevestiging van de door jouw ingevulde gegevens.

Wat gebeurt er met je gegevens?

De gegevens die je op dit formulier hebt ingevuld gebruiken we alleen om contact met je op te nemen over jouw deelname aan de Fiom scriptieprijs. De gegevens delen we niet met anderen.

Alle deelnemers zullen in het najaar van 2022 een mail ontvangen met een bericht over welke scripties genomineerd zijn. We verwijderen de gegevens van de niet-genomineerde studenten als de prijs is uitgereikt. Dit is uiterlijk op 31-12-2022.

De genomineerden zullen via de mail informatie ontvangen over de prijsuitreiking. Informatie over hun deelname (bijvoorbeeld naam, opleiding en informatie over hun scriptie) zal gedeeld worden via de Fiom website en sociale mediakanalen.

Inschrijfformulier Fiom Scriptieprijs* verplichte velden

Persoonsgegevens
Gegevens onderwijsinstelling
Scriptie
Maximaal 250 woorden en bevat de probleemstelling, de methode, de resultaten en de discussie
Upload scriptie als pdf
Voorwaarden
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.