Informatie over online keuze-oefeningen

Contact met een hulpverlener

Als je behoefte hebt aan contact met een hulpverlener, bel dan naar Fiom 088 - 126 49 00. We verwijzen je door naar een gespecialiseerde hulpverlener bij jou in de buurt voor een (gratis) keuzehulpgesprek. Alle hulpverleners zijn aangesloten bij het Landelijk Beroepsregister Keuzehulp en werken volgens de richtlijnen van het ministerie van VWS. 

Op de website onbedoeldzwanger.info vind je een overzicht van hulpverleners. Je kunt ook contact opnemen, onbedoeldzwanger.info is 24 uur per dag bereikbaar per telefoon en chat. 

Privacy 

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk. Daarom krijg je een persoonlijke omgeving die is beveiligd met een door jou gekozen wachtwoord. Het zorgt ervoor dat alleen jij toegang hebt tot je gegevens en niemand anders. 
 
Je kunt bij de instellingen van je account kiezen of je wel of geen e-mails over 'Zwanger, wat nu?' wil ontvangen. 
 
Twee jaar nadat je voor het laatst hebt ingelogd wordt je persoonlijke omgeving gesloten en worden alle persoonsgegevens verwijderd. Wil je dat jouw gegevens eerder worden verwijderd? Geef dit aan ons door met de optie 'account laten verwijderen' op ons contactformulier.
 
Je gegevens kunnen gebruikt worden voor wetenschappelijke doeleinden. Dit gebeurt anoniem, dus zonder dat gegevens te herleiden zijn naar een persoon. Meer informatie vind je in ons privacystatement

 

Website geheim houden

Ondanks alle beveiligingsmaatregelen, is jouw privacy door het gebruik van internet nooit 100% te waarborgen. Wat kun je zelf doen? Je kunt er in ieder geval voor zorgen dat je bezoek aan de website van Fiom geheim blijft.

Heb je deze website op een computer bezocht waar ook anderen gebruik van maken? En wil je niet dat zij weten dat je deze website hebt bezocht? Wis dan de geschiedenis. Hieronder verwijzen we naar de supportpagina's van verschillende browsers waar staat hoe je de geschiedenis kan wissen. Daarnaast kun je ook voorkomen dat je browser je activiteit bijhoudt, uitleg hierover staat onder 'privé browsen'.

Wissen van geschiedenis

Privé browsen

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in en je krijgt meteen toegang tot je persoonlijke omgeving.

Meld je aan voor 'Zwanger, wat nu?'