Wat wil ik?!

Op de verjaardag van mijn moeder deed ik een zwangerschapstest. En ja hoor. Hij gaf gelijk het resultaat zwanger. Ik verdrietig, mijn zus geroepen en verteld dat ik zwanger ben.. van alle woorden die ze zeiden weet ik de helft niet meer. Ik ben in shock!!

Even later vertelde ik het aan mijn vriend. Ik zei dat de test 2 tot 3 weken aangaf, waarop hij me vertelde dat hij er niet was die weken.. Toen stortte mijn wereld in. Ik voelde geen vertrouwen. Ik dacht alleen maar: hoe kan je zoiets zeggen, het is een indicatie. Met een gebogen hoofd ging ik naar huis. Ik heb de hele avond en nacht op 1 plek van mijn bank gezeten met de vraag 'en nu?'. Ik studeer, ik werk en ik loop stage. Hoe ga ik dit kindje ooit groot kunnen brengen met tijd en liefde?

Het voelt of ik er alleen voor sta. Vandaag moet ik naar de abortuskliniek om te kijken hoeveel weken ik zwanger ben. Ik hou het niet meer uit van de spanning en de stress waar ik nu mee leef. Wat wil ik?! Dat is de vraag. Het enige wat ik momenteel kan is het afwachten van de echo. Ik voel me alleen en heb verdriet hierom...

Lees meer verhalen