Ouders zijn tegen

Hallo! Ik ben 21 jaar en studeer nog. Ik heb al 4 jaar een relatie met mijn vriend, hij is 22 jaar. Zowel hij als ik hebben nooit een makkelijke jeugd gehad. Het laatste jaar is er heel wat gebeurd, mijn vriend had mij bedrogen waardoor we een tijdje uit elkaar waren. Uiteindelijk zijn we dan toch terug samen gekomen en de laatste maanden liep tussen ons alles zeer goed. Het lijkt alsof we door deze problemen sterker zijn uitgekomen. Mijn familie is zeer erg tegen ons relatie dit was al voor die gebeurtenis maar na dat hij mij bedrogen had mocht hij niet meer bij ons langskomen en doen mijn ouders er alles aan om mij thuis te houden.

Nu heb ik ontdekt dat ik zwanger ben... Dit kan nog maar een tweetal weken zijn dus het is nog zeer pril. Ik en mijn vriend zijn er eigenlijk nog wel blij om dit zien wij als en geheel nieuwe start. Ik weet dat ik mijn studies wel verder zet en het kind wil houden. Van mijn vriend zijn familie krijgen we zeker steun. Maar mijn familie...

Ik ben zo angstig om het hun te vertellen. Mijn vader zei laatst nog: "Ik zal nooit uw kinderen als opa herkennen als ze van hem zijn." Er zijn zo al vele harde woorden gevallen de laatste maanden en vele ruzies geweest omdat ik bij mijn vriend blijf. Ik weet echt niet hoe ze op dit nieuws gaan reageren. Ik ben zo bang.

Vlindertje.

Lees meer verhalen