Jouw verhaal

Als je ervoor hebt gekozen om zelf voor je kind te gaan zorgen, kan het helpen om de ervaringen van anderen te lezen. Je kunt ook je eigen verhaal op de site laten plaatsen. Het is mogelijk dat Fiom reageert op jouw verhaal, bijvoorbeeld voor verwijzing naar hulp. Uit privacy-overwegingen gaat deze reactie naar jouw e-mailadres.

Stuur je verhaal in​

 

link naar girlz artikel over tienermoeders - plaatje jonge moeder

Audrey, Marlinde en Anke raakten op jonge leeftijd zwanger. Lees hun verhaal in Girlz.

Rowena over jonge moederschap

Rowena (20) raakte op haar 16e ze zwanger van Dehlya (3). Lees haar verhaal over haar zwangerschap en daarna.

interviews met jonge vaders - portret van jonge vader

Journalist Charlotte van Drimmelen interviewde voor Psychologie Magazine vijf tienervaders. 

Nanda vertelt over haar tienerzwangerschap

In een interview voor het tijdschrift Margriet (editie 30, 2015) vertelt Nanda over haar tienerzwangerschap. Ze was zestien jaar toen ze in verwachting raakte. Nu haar dochter zelf aan het puberen is heeft Nanda haar de waarheid verteld over haar komst.

Interview met tienermoeder Rachel

Rachel (23) werd als tiener twee keer ongepland zwanger. Ze besloot beide keren om de zwangerschap uit te dragen en het kind zelf op te voeden. In het Eindhovens Dagblad (PDF, 18 augustus 2015) vertelt ze haar verhaal.

Meer verhalen lezen

Podcast: Kan je even langskomen?

Podcast Kan je even langskomenLucas wordt onverwacht vader. Hij slaapt af en toe met K, maar zij hebben geen relatie. K is onbedoeld zwanger van hem geworden. Ze besluit de zwangerschap uit te dragen en zelf voor het kind te zorgen, met of zonder steun van Lucas. 
 
In de podcast ‘Kan je even langskomen?’ vertelt Lucas wat er op hem afkomt nu hij vader wordt. Hoe is het voor hem om een kind te krijgen met een vrouw waar hij geen relatie mee heeft? En wat komt er praktisch bij kijken? Hij bekijkt de situatie luchtig en met humor. 
 
Je kunt de podcast luisteren in de Apple Podcast app of op Spotify. De eerste 3 afleveringen zijn ook te luisteren via de site van 3FM

Jouw verhaal insturen

Stuur jouw verhaal in via het contactformulier. Je verhaal wordt zo snel mogelijk op de site geplaatst.

Stuur je verhaal in​