Fiom organiseert speciaal voor huisartsen en POH-GGZ het webinar 'Keuzehulp bij een ongewenste zwangerschap'. Je ontvangt informatie over onbedoelde zwangerschappen, keuzehulp, feiten & cijfers, doorverwijzen, etc. 

Webinar keuzehulp bij ongewenste zwangerschap

Het ministerie van VWS heeft uitgesproken dat neutrale keuzehulp bij een ongewenste zwangerschap van groot belang is. Dit is gebaseerd op het zelfbeschikkingsrecht; een vrouw heeft het recht om zélf een keuze te maken. Zonder daarin gestuurd te worden door meningen van een ander. Om deze reden is een beroepsregister keuzehulp opgericht. Er zijn ca. 80 keuzehulpverleners in Nederland opgeleid om deze neutrale keuzehulp (gratis) te kunnen bieden aan ongewenst zwangere vrouwen. Het webinar is bedoeld voor huisartsen en POH-GGZ.

Hoe ziet het webinar eruit? 

Het webinar wordt gegeven door een hulpverlener van Fiom en wordt aangeboden via Microsoft Teams. Het webinar duurt uiterlijk anderhalf uur waarbij een uur vooral informatie wordt gegeven en er is natuurlijk ook ruimte voor vragen en uitwisseling.  

Aanmelden Webinar op 23 mei 2023

Op 23 mei om 19.30 uur wordt het eerstvolgende webinar aangeboden. Deelname is gratis. Vul het formulier in om deel te nemen aan het webinar Keuzehulp bij Ongewenste Zwangerschap voor huisartsen en POH-GGZ. Je ontvangt hierna een bevestiging. Het webinar vindt online plaats via Microsoft Teams. In de week voor aanvang van het webinar ontvang je een mail met een Microsoft Teams-link waarmee je op 23 mei kan deelnemen.  

Aanmelden Webinar

Vragen?

Heb je vragen over de webinar? Stuur dan een e-mail naar trainingen@fiom.nl

Stel je vraag