Fiom doet samen met de Radboud Universiteit onderzoek naar de ervaringen van personen met een onbedoelde zwangerschap en het keuzeproces.  

Waarom doen we onderzoek?  

Fiom wil graag een beter beeld krijgen van de ervaringen van personen met een onbedoelde zwangerschap en het keuzeproces. We vinden het belangrijk dat er meer begrip en ondersteuning komt voor personen met een onbedoelde zwangerschap. In de deelnemersinformatie lees je meer over het onderzoek.

Wie kan er meedoen met het onderzoek?

  • Ben jij op dit moment (onbedoeld) zwanger en denk je na over wat je wilt met de zwangerschap? 

  • Ben je minstens 18 jaar oud? 

  • Wil je jouw verhaal delen? 

Dan zijn we benieuwd naar jouw verhaal. We willen je graag interviewen. Het interview duurt ongeveer één tot twee uur. Je kiest hiervoor zelf een locatie. Bijvoorbeeld bij je thuis, op het kantoor van Fiom in Den Bosch, Houten of ergens anders.  

Ja, ik wil me aanmelden

Je laat je gegevens volledig vrijwillig bij ons achter. Je bent daarmee niet verplicht om deel te nemen aan het onderzoek. We bewaren je gegevens op een veilige manier. We houden ons hierbij aan de privacywet. 

Wie zijn de onderzoekers?  

Fiom is specialist bij ongewenste zwangerschap en afstammingsvragen. Fiom ontvangt subsidie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Het ministerie oefent geen invloed uit op dit onderzoeksproject. Lees meer over Fiom.  

De Radboud Universiteit in Nijmegen is een van de beste brede, klassieke universiteiten van Nederland. Lees meer over onze organisatie, missie, strategie en historie. www.ru.nl