Ik was 16 toen ik contact kreeg met een jongen. We spraken veel af. Toen op een dag ik bij hen thuis kwam werd hij intiemer, maar ik wou dat niet. Zonder dat ik het door had werd ik ontmaagd. Ik was onervaren en wist niet wat het allemaal inhield.

Op een gegeven moment raakte ik zwanger. Ik kwam er achter toen ik ongeveer 8 maanden zwanger was. Ik ging naar de abortuskliniek voor een abortus, omdat ik dacht dat ik tussen de 2 en 3 maanden was. Daar aangekomen, kreeg ik te horen dat ik elk moment kon bevallen. Ik was geschrokken en ben flauw gevallen. Toen ik bij was gekomen heeft de abortuskliniek voor mij hulp geregeld. Ze hebben mij doorverwezen naar Fiom.

Almira: De abortuskliniek heeft hulp voor mij geregeld.

Ik kreeg veel hulp, de bevalling ging vlotjes. Ik heb mijn zoontje in een pleeggezin gezet, omdat het niet anders kan voor het huwelijk. Ik ben namelijk van Marokkaanse afkomst. Het is nu 4 jaar geleden en tot de dag van vandaag huilt mijn hart elke dag, omdat ik niet voor mijn zoon kan zorgen.

Dus dames: gebruik voorbehoedsmiddelen en als je het onveilig hebt gedaan, neem gelijk de morning afterpil. Mensen maken fouten dus leer van je fouten, of van de fouten van een ander! Als ik de tijd terug kon draaien dan was ik nooit in contact gekomen met een jongen, dan had ik alles anders gedaan. Ik heb het uiteindelijk geaccepteerd en ik weet hoe ik er mee om kan gaan.

* In verband met de privacy is de naam in dit verhaal verzonnen.
* Dit ervaringsverhaal is geschreven vanuit een persoonlijke ervaring, dit kan voor iedereen anders zijn.

Meer ervaringsverhalen

Wil jij jouw verhaal (anoniem) met anderen delen?

Stuur jouw verhaal in