Verbijsterde man

Hallo allemaal,

Ik ben een getrouwde man en heb misschien een rare vraag.

Een tijd geleden vond ik een aantal brieven dat mijn echtgenote abortus had laten plegen zonder ik dit wist. Op deze brieven staat dat steralisatie man gewenst was of anticonceptie. Ze had ook de nacontrole niet laten uitvoeren. Zodanig heb ik mij laten steraliseren. Ze bleed volhouden dat het van mij zou zijn geweest. Ze zou bang zijn geweest om het mij te vertellen.

Later zou blijken dat ze de echofotos naar een andere man had gestuurd, die ook nog in een tbs kliniek verbleef. Ze beschuldigd deze man van verkrachting, maar aangifte willen doen ho maar. Ze wist dat ze geen anticonceptie gebruikte. Ik vermoed (weet) dat ze vreemd gegaan is. Zelf zegt ze van niet en is ze erg ontwijkend over dit alles.

Ik vind het vreemd dat haar huisarts en kliniek dit zo maar acepteert zonder dat ik er maar van wist. Waarom doen vrouwen dit? Weet iemand als dit zo maar kan in Nederland? Heeft iemand zoiets misschien ook mee gemaakt? Hoe verwerk je zoiets? Ik heb er best moeite mee. We liggen sindsdien in een vechtscheiding. Ik ben zelf niet zo gecharmeerd van abortus maar in extreme gevallen zoals verkrachting en ernstig lijden kan ik mij er goed in vinden.