Onzeker van alles

Hoi , ik heb een leuk vriendje en we houden heel veel van elkaar , maar we kenden elkaar pas net en raakte ongewenst zwanger. Wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt . Schijnbaar werkte mijn medicatie niet met de pil waardoor ik zwanger ben geraakt. Het was een hele rare tijd omdat ik voor dat ik ging scheiden van mijn andere ex man, een kinderwens had op deze leeftijd plus dat ik met kinderen werkte.

Het was heel moeilijk omdat ik nog nooit zo een leuke vriend heb gehad. Hij is echt super lief, het voelt super goed en hij wou hem ook houden. Ik met al mijn gevoelens wou het ook houden maar qua situatie leek het mij niet handig, we kenden elkaar niet lang genoeg. Ik heb een nuluren-contract en zijn ouders waren er ook niet zo blij mee. Na veel praten hadden we uiteindelijk besloten om het weg te laten halen.

Ik had gekozen voor een pil want ik was, dacht ik, 7 weken. Maar na de echo gezien te hebben werd ik best gek, toch een wezentje dat ik weg liet halen en vooral toen ik de pil door moest slikken. Ik heb lopen janken als een klein kind. Ik dacht dat ik een verstandige keuze had gemaakt  en qua financiële situatie is het ook beter. Maar mijn gevoel is echt verschrikkelijk. Ik had er heel veel spijt van, vooral toen die miskraam werd opgewekt. Ik schrok me dood want het was veel groter dan ik had verwacht, je zag al vormpjes. Ik denk er nog heel vaak aan en ben erg veranderd moet ik zeggen.

Ik heb een enorm kutgevoel van binnen, huilbuien en boosheid. Maar dat is eens in de zoveel tijd omdat ik het wegstop en dan alles er 2 x zo hard uitkomt. Gelukkig kan ik er met mijn vriend veel over praten maar het gevoel gaat maar niet weg . En ik kan ook niet meer met kinderen werken en op mijn werk hebben ze totaal geen rekening gehouden met mijn abortus. Ik moest na 2 dagen gewoon weer werken, terwijl ik nog heel erg aan het bloeden was. Ik heb niet eens de tijd kunnen hebben om dit te verwerken ook omdat ik een nuluren-contract heb. Ik heb heel veel spijt en ben ineens heel onzeker van alles en mezelf.

L.