Miskraam verzonnen

Ik zal me als allereerst even voorstellen. Ik ben S.... Ik ben 19 jaar en op dit moment is mijn leven GEWELDIG. Ik ben getrouwd en heel erg gelukkig, maar 2 jaar geleden was alles anders. Hier mijn verhaal.
Mijn beste vriendin M.... had een nieuwe vriend, een stuk ouder dan mijn vriendin, 7 jaar verschil. Ik ging altijd met haar mee elke dag. Ik had toen een scooter en we gingen elke dag naar haar vriend. We zaten op een avond op de bank met nog een vriend en toen kwam hij binnen, een super knappe jongen en helemaal mijn typ en dat wist mijn beste vriendin dus gingen ze ons koppelen. Hij was wel een crimineel, maar hij was lief voor z’n vrienden en ook voor mij dus veroordeelde ik hem niet.

We gingen voor het eerste samen thuis bij hem elkaar wat beter leren kennen en het was gelijk wauw van beide kanten. Het heeft nog wel een hele tijd geduurd voor er wat gebeurde. Ik was voorzichtig, maar we kwamen steeds dichter tot elkaar en we hadden het super leuk. Hij was ook gestopt met zijn criminele bezigheden en ik kwam er al vrij snel achter dat ik zwanger was. Hij was zo blij en gelukkig, maar ik niet. Hij begon weer in dat wereldje bezig te zijn, steeds heftiger, en op een avond kwam het steeds dichter bij huis. Ik was bij hem in getrokken. Hij was geweldig voor mij en voor me buik. Hij gaf heel veel geld uit aan dure spullen voor onze kleine en ik begon het leuker te vinden tot ik in elkaar was geslagen door mensen uit het criminele wereldje en hij begon ook te snuiven. Ik heb toen een miskraam in scène gezet, maar in werkelijkheid had ik een abortus gedaan. Hij heeft mij echt geslagen dat ik een "miskraam" had gehad.

Ik heb hem 2 jaar lang niet gesproken en hem nooit de waarheid verteld. Hij zou er kapot van zijn. Hij wilde zijn kind zo graag en ik heb het me zelf daarna nooit meer vergeven. Zelfs nu in mijn huidige relatie denk ik wel eens: mijn kind had al 2 kunnen zijn, maar ik heb contact met hem gezocht en ik ga hem de waarheid vertellen en dan zal ik zijn verdere houding moeten accepteren. Ik hoop echt meisjes in te laten zien: lieg er nooit over.