Mijn verhaal

Mijn verhaal is voor mij erg verwarrend. Ik ben negentien jaar. Op mijn zeventiende kreeg ik een relatie met mijn ex. Hij was vreselijk. Hij sjanste voor mijn neus met andere meiden. Als ik geen seks wilde werd hij helemaal boos. Hij sloeg me niet maar maakte mij psychisch kapot. Als ik dan wegliep achtervolgde hij mij, hield hij me tegen en zei nare woorden tegen mij.

In augustus 2014 maakte ik het uit. Toch kreeg hij het nog voor elkaar om mij in bed te krijgen.Soms had ik er zelf ook behoefte aan maar als we dan bezig waren begon ik vaak te huilen. Ik liet het hem niet merken. Hij riep ook wel eens de naam van zijn ex, in plaats van mijn naam.

Sinds een week heb ik geen contact meer met hem. Ik laat mij niet meer verlagen door hem. Hij maakt me kapot en maakt altijd ruzie. In augustus dit jaar kwam ik erachter dat ik zwanger was van hem.

Ik voelde me vreselijk. Ik wilde niet dat hij de vader van mijn kind werd! Na een paar dagen nadenken heb ik voor abortus gekozen. Ik was toen vijf weken zwanger. Nadat de zwangerschap verbroken was (met een abortuspil) voelde ik me heel erg opgelucht!

Maar nu inmiddels alweer vier maanden later vind ik het moeilijk om een baby te zien of kleine kinderen. Ik ben best hard voor mezelf dus ik zet mezelf er altijd een beetje overheen. De abortus voelt nog als een opluchting maar aan de andere kant voel ik verdriet en spijt. Als ik er dan aan denk word ik weer hard voor mezelf. Onbewust zit ik er erg over in en denk ik dat ik later geen kinderen zou durven te nemen.Het voelt alsof ik het gewoon niet waard ben. Alles ging zo snel. Zelfs mijn moeder zei tegen die vrouw van de abortuskliniek: “Mijn dochter is er niet klaar voor. Ze heeft een beperking.”

Dat deed me erg pijn! Ik heb ADD. Ik vind het al zo moeilijk en werd dat ook nog eens gezegd! Ik hoop dat mijn kind in de hemel is bij God en dat mijn kind gelukkig is. Ik hoop dat ik ooit bij mijn kind mag zijn. Mijn gevoel is erg dubbel.

Dit is mijn verhaal. Het voelt een beetje als een opluchting om het te delen.