Ik voel me zo ongelukkig en kan het niet overwinnen

Hallo allemaal! Ik ben nieuw hier. Eerlijk gezegd voel ik me elke dag depressief sinds ik mijn zwangerschap verloor (drie maanden geleden).

Ik had het moeilijk terwijl ik zwanger was, mijn ex-partner wilde onze baby niet en ik huilde elke dag. In het derde zwangerschapstrimester vertelden artsen dat mijn baby niet kon leven omdat ze een genetisch probleem had.

Het was de slechtste dag in mijn leven. Ik wilde dood.

Mijn ex-partner vertelde me veel succes en tot ziens. Ik moest een paar dagen later besluiten om af te breken. Ik zal de pijn die ik had bij de abortus niet vergeten. Ik zal nooit vergeten hoe mijn ex-partner was toen ik me depressief voelde. Ik voel me zo ongelukkig en nu is het ongeveer drie maanden geleden dat ik mijn baby verloor en ik kan het niet kan overwinnen.

Ik heb veel berichten naar mijn ex-partner gestuurd, maar hij heeft nooit gereageerd en mijn familie is niet bepaald een zorgzaam gezin. Niemand weet hoe ik me voel en hoe ik elke dag leef. Ik heb geprobeerd een baan te vinden, maar het is moeilijk en ik voel geen emotie om iets te doen. Eerlijk gezegd, ik zie niet hoe verder te gaan. Ik ben naar de dokter gegaan en ze hebben me medicijnen gegeven, maar het werkt ook niet. Ik ben elke dag thuis, slaapt en eet en slaap weer. Ik ben 27 jaar en ik ben desperated. Als iemand in een vergelijkbare situatie is geweest, zou ik graag willen weten hoe ik het kan overwinnen.

Bedankt voor het lezen.

Luz

Lees meer verhalen