Een goede toekomst voor onze kinderen

Afgelopen oktober, dit jaar, heb ik een abortus gehad. Ik was toen 6 weken zwanger. Heel diep in m’n hart had ik het eigenlijk willen houden. Maar het kan gewoon niet.

Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van 2 prachtige gezonde kindjes van 3 en 1 jaar oud. We hebben het niet breed en wonen in een klein huis. Maar ieder heeft z’n eigen kamer en we zijn gelukkig. Eigenlijk zou geld geen rol moeten spelen maar we willen beiden een goede toekomst voor onze kinderen. Mijn man wilde het echt niet maar ik heb altijd getwijfeld, en nog steeds denk ik: heb ik wel de goede beslissing gemaakt....

Ik denk wel dat het erg druk is met 3 kinderen en nog meer zorgen erbij.... maar het doet mij nog steeds enorm veel verdriet als ik eraan denk dat we een wonder weg hebben laten halen. Ook nu er vriendinnen om mij heen zijn die zwanger zijn van de 3e. Dan voel ik me verdrietig omdat ik dat ook zou kunnen zijn..... We hebben deze keuze gemaakt, ik moet het nog een plekje geven maar vergeten kan ik het nooit.