Het is goed zo

Hallo, ook ik wil mijn verhaal kwijt. Ik ben 36 jaar en moeder van 4 kinderen (van dezelfde man). De jongste is een tweeling van bijna 7 jaar. De andere zijn 12 en 9 jaar. Met deze 4 kinderen hebben we een hele drukke tijd achter de rug ( het is nog druk ). Op 26 januari ontdekte ik dat ik zwanger was. Een grote schrik, ons gezin was namelijk helemaal compleet. Na veel praten wisten we gewoon dat het ook voor het gezin niet verstandig was om dit kindje te laten komen, maar ja dan heb je ook dat ding wat gevoel heet.

Een baby blijft toch wel leuk, baby's worden ook weer groot. Ik moest er niet aan denken om weer die NEE fsce door te moeten gaan en peuterspeelzaal, kleuterschool, zwemlessen, noem maar op. De oudste gaat volgende jaar naar de brugklas. Dus ik heb een afspraak gemaakt bij de abortuskliniek in Eindhoven. Daar zijn we uitstekend geholpen van begin tot eind. Ik heb vandaag een zuigcurettage gehad. Na de echo wisten we zeker dat het de goede keuze bleek te zijn. Het waren er weer twee. De behandeling is me heel erg meegevallen.

Ik vond het ook niet eerlijk tegenover de andere kinderen. Ik kan niet precies uitleggen waarom ik dat denk, maar dat gevoel had ik steeds. Het enige wat aan me knaagt is dat ik het niet eerlijk vind dat er zo veel vrouwen proberen kinderen te krijgen en waar het niet lukt en ik laat er " zomaar " twee weghalen.

Ik voel me nu goed (natuurlijk ben ik ook heel erg verdrietig ) en ik hoop dat ik dit gevoel kan vast houden. Het is goed zo geweest.

mamvan4