20 jaar, islamitisch en een abortus

Alweer bijna een jaar geleden dat ik een abortus heb gepleegd. 20 jaar ben ik nu, en ik zo een spijt dat ik gewoon niet meer geniet van het leven. Mijn vriend en ik ( nu al 2 jaar samen ) kregen seks. Nou dat mag dus niet voor onze huwelijk door ons geloof. Ik ben namelijk een moslim. Hij leeft in Turkije dus ik zie hem niet al te vaak. Toen ik op vakantie was in Turkije, kreeg ik seks met hem en na 1.5 maand kwam ik erachter dat ik zwanger was. Nou daar sta je dan met een bek vol tanden. Ik kon het niemand kwijt, want dan werd ik zo het huis uitgeschopt.. na een halve maand nagedacht te hebben ben ik uitgekomen om een abortus te gaan plegen.

Mijn baby was 9 weken toen ik hem/haar had vermoord. Omdat mijn vriend in Turkije woont had ik niemand aan me zij.. ik stond er helemaal alleen voor. Ik ben alleen naar de abortuskliniek gegaan, en vervolgens met al dat pijn ook weer alleen naar huis toe gelopen. Thuis aangekomen moest ik doen alsof er niks aan de hand was. En dat was het moeilijkste van allemaal. Ik kon het niemand kwijt, en moest door met lachen. Ik mis mijn baby.. ik heb nog nooit zo een spijt gehad voor een beslissing die ik heb genomen. Was ik maar het huis uitgeschopt dan had ik me baby nu in mijn armen tenminste. Ik heb nog steeds pijn, en huil nog steeds elke dag..

Voor alle dames die mijn verhaal hebben gelezen, DOE HET AUB NIET!! En als je het al hebt gedaan LEER VAN JE FOUTEN EN DOE HET NOOIT MEER!!

Sorry babe, dat papa en mama je geen kans hebben gegeven. Vergeef het ons aub, en weet dat we je heel erg missen. We houden zielsveel van je, je zal altijd onze eerste engeltje blijven.

Anoniem