Geheime Facebookgroep Abortusverwerking

Veel vrouwen die een abortus hebben meegemaakt, willen daar graag over praten met anderen die eenzelfde ervaring hebben gehad. Daarom heeft Fiom een geheime Facebookgroep opgericht. Deze groep is geheim omdat we willen voorkomen dat mensen met verkeerde bedoelingen lid kunnen worden.

In deze Facebookgroep kun jij jouw verhaal doen, ervaringen uitwisselen of een vraag stellen aan andere vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt. Buiten deze groep kan niemand zien dat jij lid bent, ook jouw Facebookvrienden niet.

Lotgenotencontact

De geheime Facebookgroep is geen vervanging van de online omgeving 'Abortusverwerking', maar een aanvulling in de vorm van lotgenotencontact. De (h)erkenning die je vindt bij anderen die weten hoe het is om voor abortus te kiezen, kan erg helpen. 

Lid worden

Omdat het een geheime groep is, kun je de groep niet vinden op Facebook. Je kunt alleen lid worden op uitnodiging van Fiom. Wil je lid worden? Vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt eenmalig van ons per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan de groep. Let op: deze e-mail kan in je spam terecht komen.

Aanvraag toegang Facebookgroep abortusverwerking* verplichte velden

Dit moet het mailadres zijn wat gekoppeld is aan je Facebook-account
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.