Geheime Facebookgroep abortusverwerking

Veel vrouwen die een abortus hebben meegemaakt, willen daar graag over praten met anderen die eenzelfde ervaring hebben gehad. Daarom heeft Fiom een geheime Facebookgroep opgericht. Deze groep is geheim omdat we willen voorkomen dat mensen met verkeerde bedoelingen lid kunnen worden.

In deze Facebookgroep kun jij jouw verhaal doen, ervaringen uitwisselen of een vraag stellen aan andere vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt. Buiten deze groep kan niemand zien dat jij lid bent, ook jouw Facebookvrienden niet.

Lotgenotencontact

De geheime Facebookgroep is geen vervanging van de online module abortusverwerking, maar een aanvulling in de vorm van lotgenotencontact. De (h)erkenning die je vindt bij anderen die weten hoe het is om voor abortus te kiezen, kan erg helpen. 

Lid worden

Omdat het een geheime groep is, kun je de groep niet vinden op Facebook. Je kunt alleen lid worden op uitnodiging van Fiom. Hiervoor dien je een account aan te maken voor de online hulp Abortusverwerking en het intakeformulier in te vullen. In het intakeformulier kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de online begeleiding, of je lid wilt worden van de geheime Facebookgroep of allebei.