Aanmelden online begeleiding Abortusverwerking

Aanmelden als nieuwe cliënt

Heb je een abortus gehad en wil je hulp bij de verwerking ervan? Dan kun je je aanmelden voor de online begeleiding 'Abortusverwerking'. Je maakt hiervoor een account aan met je naam, e-mailadres en een wachtwoord. 

Aanmelden online begeleiding Abortusverwerking

Nadat je een account hebt aangemaakt ontvang je een bericht per e-mail van modules@fiom.nl. Een beheerder van de online omgeving gaat jouw aanmelding verwerken en zet de online omgeving voor je klaar. Je aanmelding wordt binnen twee werkdagen verwerkt, waarna je aan de slag kunt met Abortusverwerking. 

Let op: berichten vanuit de online omgeving Abortusverwerking kunnen in je ongewenste e-mail/spam terecht komen. Check deze regelmatig. 

Online omgeving in een nieuw jasje

De online begeleiding Abortusverwerking is vernieuwd. Iedereen die zich na 14 september 2020 heeft aangemeld start in onze nieuwe omgeving. 

Vrouwen die zich hebben aangemeld vóór 14 september 2020 zijn gestart in de ‘oude’ omgeving. Deze versie van de online omgeving is beschikbaar tot 31 januari 2021. Inloggen in de oude omgeving

Bestaande gebruikers

Heb jij je aangemeld voor 14 september 2020 en heb je al een account? Log hier in om in jouw persoonlijke omgeving te komen. Je kunt de online begeleiding in deze omgeving blijven volgen tot 31 januari 2020. Is de begeleiding voor jou op dat moment nog niet afgerond? Dan kun je in overleg met jouw hulpverlener overstappen naar de nieuwe omgeving.

Heb je je aangemeld na 14 september 2020 en heb je al een account voor de online omgeving? Log dan hier in om in jouw persoonlijke omgeving te komen. 

Inloggen oude omgeving