Wees lief voor jezelf

Met veel liefde deel ik jullie mijn persoonlijke ervaring. En ja, ik omschrijf het met liefde want besef je goed dat welke keuze jij ook maakt met onwijs veel liefde wordt gekozen. Om sowieso alle sensatie verhalen even van de baan te vegen, de curettage is bij mij vlekkeloos verlopen. Het is echt geen pretje maar door een slapende roes krijg je er echt niets van mee en sterker nog ik heb geen idee hoe ik weer in de zaal terecht ben gekomen. Mijn advies is dan ook echt bespaar jezelf enorm veel stress van te voren en STOP met Google! Het afbreken van een zwangerschap, dit is een beslissing die je niet 1-2-3 neemt. Hoe dan ook je gevoelens zullen daarna altijd verschillen, want je weet simpelweg niet hoe je leven is verlopen als je het wel had gehouden.
Vanaf nu af aan: stop met woorden zoals; als, maar, of...! Die zijn nu verleden tijd. We leven in het nu en kijken vooruit. Je verdriet mag er zijn en die moet je ook zeker toelaten. Stop direct met jezelf schuldig te voelen. Deze keuze heb je met je hart en verstand gemaakt. Je doet dit omdat jij ervan overtuigd ben dat op dit moment en/of in de toekomst het kindje niet voldoende kan bieden wat jij denkt dat nodig is. En verdikkeme nog aan toe... hier zouden heeeeeel veel mensen een voorbeeld aan mogen nemen! Want een kind verdiend; liefde, zorg, en een prettige levensstijl. Ik zeg niet dat jij dat niet kan geven, maar ik zeg wel het volgende: in mijn ogen; gebruik jij de pil, de nuvaring, condoom of een spiraal... dan breek jij elke kans om zwanger te worden van te voren af en daar voel je je 99,9% niet schuldig over. Het is natuurlijk slimmer en minder pijnlijk om dit te voorkomen, maar goed...dat weet jezelf ook wel he! En iedereen die klakkeloos zijn mening op internet gooit, zolang jij niet in dezelfde schoenen staat en niet in iemand zijn hart kan kijken is het respectvol om je mening voor je te houden. Vrouwen doen dit niet voor de lol.
Wees heel lief voor jezelf, kijk jezelf in de spiegel aan en vergeef jezelf, probeer je shit op orde te krijgen en wees eerlijk naar jezelf en in je eigen hart hoe jij je leven graag echt voor je ziet.
Een baby is een mooi geschenk en jij ook. Als dit jouw keuze nu is...laat alles verder los en kom tot rust. Je bent een bijzonder krachtig mens dat je niet voor de makkelijkste weg gaat, want inderdaad een abortus is alles behalve makkelijk.