De juiste keuze, maar toch zoveel verdriet

Daar stond ik dan, met een positieve zwangerschapstest in mijn handen en een blik vol ongeloof. Ik wist al onmiddelijk dat ik mijn kindje nooit in mijn armen zou kunnen sluiten. Ik ben 26 jaar en heb samen met mijn vriend een dochtertje van 2 jaar & 4 maanden en een dochtertje van 10 maanden.

Mijn vriend kampt al jaren met een drugsverslaving dus de zorg van de kinderen valt steeds op mij. Ik doe alles voor mijn meisjes, maar met 2 kleine kindjes is zwaar. Ook hebben we het financieel niet geweldig. Daarom heb ik de keuze gemaakt voor abortus. Mijn verstand en hart spraken elkaar tegen, ik wou je zo graag in mijn armen kleintje, maar wist dat het beter was je niet op de wereld te laten komen.

Ik heb dit gedaan uit liefde.. voor jou en voor je zussen. Vandaag 13 februari is de abortus uitgevoerd en ik voel me leeg. Zo leeg. En ik heb zoveel verdriet, waarom kon het niet anders? Waarom kon ik jou niet het leven geven dat je verdiende..? Ik zal jou allesinds nooit vergeten, je hebt een plekje in mijn hart en je zal voor altijd mijn 3e wondertje blijven. 

Lees meer verhalen