Fiom heeft jouw persoonsgegevens nodig voor de uitvoering van de dienstverlening. We gebruiken jouw gegevens enkel voor de doeleinden waar je ze voor verstrekt en deze worden verwijderd na het einde van de dienstverlening.

Ik ga akkoord met de voorwaarden

De voorwaarden worden in een nieuw tabblad geopend.

Algemene leveringsvoorwaarden

Lees alle overige voorwaarden en regelingen van Fiom op onze pagina met bedrijfsinformatie.

Privacystatement

Het privacystatement wordt in een nieuw tabblad geopend.

Privacystatement

Persoonsgegevens

Factuurgegevens

Onderzoek

Fiom voert (wetenschappelijk) onderzoek uit, waarvoor jouw deelname kan worden gevraagd. Als je hiervoor toestemming geeft kan Fiom je maximaal een aantal keer benaderen voor onderzoek. Op dat moment kun je altijd nog beslissen of je wel of niet wil deelnemen aan het onderzoek. Vaak kan dit ook anoniem, dit wordt per onderzoek toegelicht. Als je later van gedachten verandert kun je je toestemming weer intrekken. Fiom mag je daarna niet meer benaderen voor toekomstig onderzoek. 

Mogen we je in de toekomst benaderen voor (wetenschappelijk) onderzoek?
Accreditatiepunten ontvangen?
Zo ja? Waarvoor?

Akkoordverklaring

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

  • Er wordt geen BTW in rekening gebracht.
  • Na inschrijving geldt een bedenktermijn van 14 dagen.
  • Na ontvangst van de factuur dien je het bedrag binnen 14 dagen te voldoen. 
  • Annulering voor de training kan, alleen schriftelijk, tot dinsdag 12 maart 2024. Wij verrekenen een bedrag van € 25,- aan administratiekosten op het te restitueren bedrag. 
  • Na deze datum ben je het volledige bedrag verschuldigd. Bij verhindering kan een vervanger van de inschrijving gebruik maken. 
  • De training gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Je krijgt uiterlijk 2 weken voor de cursusdag bericht als de training niet doorgaat. Je krijgt dan het volledige inschrijfgeld terug. 
  • Er zijn 12 plekken beschikbaar, bij meer inschrijvingen openen wij een wachtlijst. Indien je op deze wachtlijst komt, nemen wij contact met je op.