Wijzigingen doorgeven en uitschrijven

Ben je verhuisd of zijn er andere contactgegevens gewijzigd? Geef dit dan aan ons door via het wijzigingsformulier. Je kunt je via het wijzigingsformulier ook aan- en afmelden voor de nieuwsbrief donorconceptie.

Fiom heeft jouw persoonsgegevens nodig voor de uitvoering van de dienstverlening. We gebruiken jouw gegevens enkel voor de doeleinden waar je ze voor verstrekt en deze worden verwijderd na het einde van de dienstverlening.

Welke wijziging wil je doorgeven
Adreswijziging
Uitschrijven

Indien je je uitschrijft uit de Fiom KID-DNA Databank, zal je niet meer op de hoogte gebracht worden van nieuwe matches en kun je geen gebruik meer maken van onze dienstverlening. Door en via Fiom kan geen contact meer met je gelegd worden. 
Mocht je je in de toekomst opnieuw willen aanmelden, dan kan dit alleen als je een volledig nieuwe aanmelding instuurt. Ook zullen dan de op dat moment geldende inschrijfkosten in rekening worden gebracht.

Lees eerst meer informatie over uitschrijven in de Fiom KID-DNA Databank. 

Er zijn twee mogelijkheden tot uitschrijving:

De uitschrijving zal binnen 6 maanden na je verzoek verwerkt zijn. Je ontvangt een bevestigingsbrief van Fiom en het CWZ als de uitschrijving compleet is.

Om onze dienstverlening te optimaliseren ontvangen wij graag een reden voor je uitschrijving:

Als onderdeel van onze dienstverlening van de KID-DNA Databank ontvangen alle ingeschrevenen de nieuwsbrief donorconceptie. We informeren je via e-mail over het aantal nieuwe inschrijvingen en matches die er geweest zijn en over de ontwikkelingen van de DNA-databank.

Toestemming intrekken

Wanneer je jouw eerder verleende toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens voor de KID-DNA dienstverlening wil intrekken, betekent dit dat je wordt uitgeschreven uit de KID-DNA Databank. Het is voor Fiom namelijk niet meer mogelijk om onze dienstverlening uit te voeren wanneer wij onder andere jouw naam en contactgegevens niet op mogen slaan. 

Omdat jouw DNA-profiel is meegenomen in eerdere matchingsrondes is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk.

Indien je je uitschrijft uit de Fiom KID-DNA Databank, zal je niet meer op de hoogte gebracht worden van nieuwe matches en kun je geen gebruik meer maken van onze dienstverlening. Door en via Fiom kan geen contact meer met je gelegd worden. Mocht je je in de toekomst opnieuw willen aanmelden, dan kan dit alleen als je een volledig nieuwe aanmelding instuurt. Ook zullen dan de op dat moment geldende inschrijfkosten in rekening worden gebracht. 

Er zijn twee mogelijkheden tot uitschrijven. Meer informatie over de opties tot uitschrijven uit de KID-DNA Databank.

Kies jouw manier van uitschrijven:

De uitschrijving zal binnen 1 maand na je verzoek verwerkt zijn. Je ontvangt een bevestigingsbrief van Fiom en het CWZ als de uitschrijving compleet is.