Fiom organiseert jaarlijks een aantal webinars rond het thema donorconceptie. De webinars worden gegeven door medewerkers van Fiom. Deelnemen aan een webinar is gratis.

Informatie over de webinars

De Fiom medewerkers van donorconceptie spreken veel donoren, donorkinderen, hun familie en mensen uit hun directe omgeving. 

Er kunnen veel verschillende vragen en dilemma’s spelen rondom donorconceptie. Fiom geeft begeleiding in omgaan met onbeantwoorde vragen, opzoek gaan en ontmoeten van biologische familie. Vaak blijkt er bij mensen sprake van vergelijkbare vragen en dilemma’s. In de webinars komen verschillende situaties aan bod, vanuit verschillende invalshoeken. Dit kan deelnemers helpen bij het vinden van een eigen manier om met wat er bij donorconceptie komt kijken, om te gaan. Ook krijgt men inzicht in hoe dit voor andere betrokkenen kan zijn.

Voor wie zijn deze webinars?  

De webinars zijn bedoeld voor geïnteresseerde donorkinderen, (anonieme) spermadonoren, (wens)ouders en ouders van donorkinderen en (professioneel) betrokkenen en belangstellenden. Per webinar kan de focus liggen op een specifieke doelgroep.

Hoe ziet een webinar eruit?  

De webinars worden gegeven door twee medewerkers van team Donorconceptie bij Fiom en worden aangeboden via Microsoft Teams. Elk webinar duurt anderhalf uur, van 20.00 uur tot 21.30 uur. Er wordt informatie gegeven en daarnaast is er beperkt gelegenheid voor het stellen van vragen via de chatfunctie.

Deelname is gratis

Er zijn geen kosten verbonden aan het webinar. Je volgt het online vanuit huis. Fiom gebruikt hiervoor Microsoft Teams. Een dag vóór het webinar ontvang je een toegangslink en praktische informatie. Tijdens het Webinar kun je vragen stellen via de chat.  

Aanmelden webinar

Op dit moment staat er geen nieuwe webinar gepland. Laat je gegevens achter op onderstaand interesseformulier, dan laten we het je weten wanneer er een nieuwe datum bekend is.

Vragen?

Heb je vragen over de webinar? Stuur dan een e-mail naar trainingen@fiom.nl

Stel je vraag