Fiom heeft jouw persoonsgegevens nodig voor de uitvoering van de dienstverlening. We gebruiken jouw gegevens enkel voor de doeleinden waar je ze voor verstrekt en deze worden verwijderd na het einde van de dienstverlening.

  • Ik heb het privacyreglement gelezen en begrepen en geef Fiom toestemming om mijn persoonsgegevens vast te leggen.
  • Het doel van lotgenotencontact is om op een laagdrempelige manier in contact te komen met andere vrouwen met vergelijkbare ervaringen. Ik ben bekend met het doel van het lotgenotencontact en ik weet dat mijn gegevens worden opgeslagen om het lotgenotencontact mogelijk te maken.
  • Ik ga akkoord met het verzamelen/verwerken van mijn gegevens en het delen van mijn gegevens binnen een gesloten groep. Ik kan me te allen tijde terugtrekken en ik weet dat eerdere informatie die gedeeld is binnen de gesloten groep niet gewijzigd of verwijderd kan worden.
  • Ik weet dat meedoen helemaal vrijwillig is. Ik weet dat ik op ieder moment kan beslissen om toch niet mee te doen of te stoppen met deelname aan het lotgenotencontact. Daarvoor hoef ik geen reden te geven.

 

Persoonsgegevens

 

Achtergrondinformatie

Zou je een KID (kunstmatige inseminatie met behulp van donorsperma) of KIE (kunstmatige inseminatie met sperma van uw eigen partner) behandeling krijgen?
Heb je behoefte aan een groepsontmoeting? Bij voldoende animo wordt deze in 2023 georganiseerd.

Fiom wil jou de gelegenheid bieden om op een laagdrempelige manier in contact te komen met andere moeders. We willen dat je ervaringen uit kan wisselen over onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. 

Welke onderwerpen zijn voor jou relevant?