Vanuit het buitenland

Woon je in het buitenland en wil je graag een zoekactie via Fiom starten? In de meeste landen heeft het netwerk van International Social Service (waar Fiom de Nederlandse vertegenwoordiging van is) een kantoor. Vaak is het mogelijk om vanuit daar de zoekactie te starten. Je ontvangt dan begeleiding en informatie over de ontwikkelingen van de medewerker op die locatie.

Bekijk onze tijdelijk gewijzigde dienstverlening in verband met het coronavirus.

Voor contactgegevens van de kantoren in het buitenland, kun je terecht op de website van het Algemeen Secretariaat van International Social Service.

Zoeken vanuit België, Italië of Frankrijk

Spreek je Nederlands en wil je vanuit België, Italië of Frankrijk een zoekactie naar een persoon in Nederland starten? Dan kun je je wel via deze website bij Fiom aanmelden voor het starten van een zoekactie. Het ISS-kantoor in deze landen biedt namelijk geen zoekmogelijkheden. Als je je bij ons aanmeldt, wordt je zoekactie als een binnenlandse zoekactie behandeld. Je wordt dan begeleid door een hulpverlener van Fiom. Van deze hulpverlener ontvang je gedurende de zoekactie informatie over de vorderingen. 

Meer informatie over een zoekactie