Zoeken naar familie

Fiom kan voor jou zoeken naar familieleden in Nederland en het buitenland. Voor, tijdens en na jouw zoekactie krijg je persoonlijke begeleiding van één van onze gespecialiseerde hulpverleners. Onze cliënten boordelen onze dienstverlening met het rapportcijfer 8,2. 

Ben je op zoek naar een familielid?

afstammingsvragen zoeken familie FiomMisschien speel je al een tijdje met de gedachte om op zoek te gaan naar een familielid. Of heb je die behoefte pas recent gekregen. Waarschijnlijk heb je allerlei vragen over of voor deze persoon. En vraag je je af hoe je een zoekactie aan kunt pakken. Wellicht heb je al wat informatie verzameld over de persoon die je zoekt. Die informatie kan bij de zoekactie van pas komen. 

Meer informatie over een zoekactie

Fiom zoekt naar familieleden

Fiom zoekt vaak naar familieleden waarmee de zoeker nog nooit contact heeft gehad. Maar ook naar familie waarmee het contact verloren is gegaan. Jouw bericht kan de wereld van de ander behoorlijk op zijn kop zetten. De uitkomst verschilt erg per zoekactie. Lees meer over de mogelijke uitkomsten van een zoekactie

Meld je aan voor een zoekactie

Heb je zelf een familielid gevonden?

fiets onderweg naar familielid gevonden zelf gevonden FiomHeb jij zelf jouw familielid gevonden, bijvoorbeeld via social media of een internationale DNA-databank? Wat ga je zeggen? Weet die persoon van jouw bestaan? Je wilt de persoon in ieder geval niet afschrikken. Fiom kan je helpen met tips en handvatten. We kunnen ook namens jou contact leggen met de persoon. Uit ervaring weten we dat het vaak beter is voor de latere band wanneer het eerste contact gelegd wordt door een onafhankelijke, derde partij, zoals Fiom. 

Hulp bij contactleggen

Heeft een familielid jou gevonden?

Man buiten wachten familielid neemt contact opIs een familielid naar jou op zoek geweest en heeft diegene contact met je opgenomen? Er kan nu een hoop door je heen gaan. Misschien wist je niet van het bestaan van deze persoon of is het contact met een reden verbroken. 

Lees meer informatie en tips