Werkwijze

Je kunt je inschrijven in de Fiom KID-DNA Databank, door op de website het online inschrijfformulier voor donoren of donorkinderen in te vullen. Als je het online formulier hebt ingevuld, krijg je een bevestiging van je inschrijving.

kid-dna-stap-voor-stap-aanmelding

 

Gedoneerd of verwekt voor 1 juni 2004

Voor donoren (gedoneerd voor 1 juni 2004) en donorkinderen (verwekt voor 1 juni 2004) is de inschrijving gratis. Binnen 2 weken na jouw aanmelding ontvang je het wangslijmpakket.

Gedoneerd of verwekt na 1 juni 2004

Heb je gedoneerd of ben je verwekt na 1 juni 2004 dan ontvang je een factuur voor de huidige inschrijfkosten. Zodra wij de betaling van de factuur ontvangen hebben wordt het wangslijmpakket naar je opgestuurd. 

Donorkinderen jonger dan 16 jaar

Ben je jonger dan 16 jaar dan moet je ouder/wettig vertegenwoordiger toestemming geven. Hiervoor moet het toestemmingsformulier worden ingevuld, zonder deze toestemming versturen wij het wangslijmpakket niet.
fiom-kid-dna-databank-wangslijmpakket

 

Een match

Mocht je gematcht zijn, dan ontvang je hiervan bericht.

Uitschrijven

NB: Wil je niet meer dat je DNA-profiel in de Fiom KID-DNA Databank is opgenomen, dan kun je je te allen tijde uitschrijven. Restitutie van de eventueel gemaakte inschrijfkosten is niet mogelijk. Dit omdat de kosten van het maken en opslaan van het DNA-profiel al gemaakt zijn.  

Inschrijven Donorkinderen    Inschrijven Donoren      

6.