Jouw verhaal

Stuur jouw verhaal over jouw ervaring als draagouder of wensouder in via het contactformulier. Je verhaal wordt zo snel mogelijk op de site geplaatst.

Zwanger via hoogtechnologisch draagmoederschap

Roy en Corné uit Drunen zijn samen aanstaand vader, via hoogtechnologisch draagmoederschap. Als eerste in Nederland.

 

draagmoeder

Foto: © Jessica Vink/Vi Photography bd.nl

Draagmoeders vertellen over hun drijfveren

Aan RTL nieuws vertellen drie draagmoeders waarom zij hebben gekozen voor draagmoederschap. "Mijn partner en ik wisten dat we zelf geen kinderen meer wilden. Maar zwanger zijn en bevallen, dat heb ik zelf altijd als iets magisch ervaren en dat wilde ik best nog een keer meemaken. Bovendien leek het me iets heel moois om anderen te kunnen helpen om een langgekoesterde kinderwens in vervulling te laten gaan."

Ervaringsverhaal Draagmoeders Fiom
Foto: Pauline van Berkel van Pic a Boo geboortefotografen

'We hadden allebei een kinderwens, ook al zou het ingewikkeld worden'

Uiteindelijk duurde het vijf jaar voordat Sjors en Aart met behulp van een Nederlandse draagmoeder vader werden van zoontje Tom. Bij Winq delen zij hun verhaal. 

Twee mannen worden vader met behulp van draagmoeder

'Dit mannetje is zó welkom!'

Lieke droeg de baby van haar zus Daniëlle. De zussen vertellen over de kinderwens en het draagmoederschap in een interview.

Draagmoeder-voor-zus

Buikmama Andra en hartmama Marianne

Toen Andra hoorde dat haar tweelingzus nooit kinderen zou kunnen krijgen, bood ze zich meteen aan als draagmoeder. Twaalf jaar later werd zij inderdaad zwanger voor haar zus.

 

draagmoeder voor tweelingzus fiom site