Hart dat elke dag huilt

Ik was 16 toen ik contact kreeg met een jongen. We spraken veel af. Tot op een dag ik bij hen thuis kwam: hij werd intiemer en ik wou dat niet. Zonder dat ik het door had werd ik ontmaagd. Ik was onervaren en wist niet wat het allemaal inhield. Tot op een dag raakte ik zwanger. Ik kwam er achter toen ik ongeveer 8 maanden zwanger was.

Ik ging naar de abortuskliniek voor een abortus omdat ik dacht dat ik tussen de 2 en 3 maanden was. Daar aangekomen, kreeg ik te horen dat ik elk moment kon bevallen. Ik was geschrokken en ben flauw gevallen. Toen ik bij was gekomen heeft de abortuskliniek voor mij hulp geregeld. Ze hebben mij doorverwezen naar Fiom.

Ik kreeg veel hulp, de bevalling ging vlotjes. Ik heb mijn zoontje in een pleeggezin gezet omdat het niet anders kan voor het huwelijk. Ik ben namelijk van Marokkaanse afkomst. Het is nu 4 jaar geleden en tot de dag van vandaag huilt mijn hart elke dag omdat ik niet voor mijn zoon kan zorgen.

Dus dames: gebruik voorbehoedsmiddelen en als je het onveilig hebt gedaan, neem gelijk de morning afterpil. Mensen maken fouten dus leer van je fouten of van iemand anders! Als ik de tijd terug kon draaien dan was ik nooit in contact gekomen met een jongen, dan had ik alles anders gedaan. Ik heb het uiteindelijk geaccepteerd en ik weet hoe ik er mee om kan gaan.

AnoniemĀ