Ben je op zoek naar (informatie over) je biologische familie? In deze boekenlijst staan tips met boeken over zoeken naar familie voor geadopteerden, afstandsouders en vondelingen.

Verhalen

boek schitterend afwezig.jpg

Schitterend afwezig (2023)
Auteur: Mabel Nummerdor

In Schitterend afwezig vertelt Mabel het meeslepende verhaal over hoe verloren we zijn als we niet weten waar we vandaan komen. Met humor, zelfspot en diep inzicht in haar psyche schrijft Nummerdor over een zoektocht die we misschien wel allemaal bewust of onbewust maken: de zoektocht naar wie we zijn.

Bestellen

Boek de ontdekking van mijn andere geschiedenis

De ontdekking van mijn andere geschiedenis (2023)
Auteur: Nicole Koman

Niet meer zwijgen. Je muur afbreken en je geschiedenis onder ogen zien. Een intensieve, verwarrende en emotionele zoektocht. Een zoektocht naar oorspronkelijke familie, naar de invloed van adoptie op je leven en op het leven van je kinderen. Geen eenzijdig verhaal, maar een verhaal geschreven uit verschillende perspectieven. Het perspectief van geadopteerde door de jaren heen, van adoptieouders, van de biologische moeder en van de maatschappelijk werksters.

Bestellen

* Deze pagina bevat affiliate links. Dit betekent dat wanneer jij iets besteld bij Bol.com via onze website, Fiom hier een commissie over ontvangt. Dit gebruiken we om onze dienstverlening te verbeteren. Voor jou verandert er niets: de prijs van de boeken blijft hetzelfde.