Ervaart je adoptiekind discriminatie? Wordt hij of zij buitengesloten of benadeeld op basis van uiterlijk of etnische achtergrond? Kun je als adoptieouder begrijpen hoe dat voelt als je dat zelf nooit hebt meegemaakt? Veel geadopteerden en hun ouder(s) hebben hier mee te maken. Hoe ervaren geadopteerden dit? Wat kunnen we van hen leren?

In deze themabijeenkomst voor adoptieouders gaan we in op dit soort vragen. Wij bieden hierbij geen kant en klare oplossingen maar bespreken samen wat helpend zou kunnen zijn. 

Het interactieve programma bestaat uit een mix van een live ervaringsverhaal van een geadopteerde met adoptieouder, beeldmateriaal en uitwisseling van eigen ervaringen. Een gevarieerd programma dat stof tot nadenken geeft en handvatten biedt in het contact met je kind(eren) rond dit onderwerp. 

Voor wie?

Adoptieouders van geadopteerden in alle leeftijden (zowel kinderen als volwassenen). 

Wanneer?

Datum: donderdag 18 januari van 18.30 uur tot 21.30 uur
Inloop met pizza: van 17.30 uur tot 18.30 uur

Waar?

De Bouw 93, Houten

Kosten?

Gratis

Aanmelden themabijeenkomst

Meld je via onderstaande button aan voor de themabijeenkomst.

Aanmelden

Vragen?

Heb je specifieke vragen over jouw persoonlijke situatie rondom dit thema? Bel dan onze nazorglijn. Van maandag tot en met donderdag, van 09.30 uur tot 12.30 uur, telefoonnummer: 030-2330340 (keuze 3)

Heb je vragen over de themabijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar trainingen@fiom.nl

Stel je vraag