Account verwijderen online modules

Standaard heb je 2 jaar toegang tot jouw gegevens in onze modules. Als je jouw account eerder wil laten verwijderen dan kun je dat via dit formulier aan ons doorgeven.

Let op: 
Het verwijderen van een account is niet terug te draaien. Als het verwijderd is dan is alles weg, dus ook bijvoorbeeld alle oefeningen en berichten. Deze gegevens zijn niet meer terug te halen.

Vul hier de naam/nickname in die je in de module gebruikt.
Vul hier het e-mailadres in waarmee je jouw account hebt aangemaakt.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.